Make your own free website on Tripod.com

ZASLUŽITE Z DISTRIBUCIJO LETAKOVČe bi radi nekaj zaslužili z zelo malo truda potem je tole prava rešitev za vas ! Discoteca Africa išče vse, ki bi bili pripravljeni vršiti distribucijo letakov. Kje ? Če si dijak, na tvoji šoli, bližnjih lokalih, med prijatelji, na raznih žurkah.... Seveda lahko letake razdelite tudi v svoji soseski in bližnjih lokalih. Skratka, letake lahko razdelite na vseh mestih, kjer se zbirajo mladi.
Vsak obiskovalec, ki pride v discoteco Africo z letakom ima posebno ugodnost. To je ponavadi nižja vstopnina, ali pa ena brezplačna pijača. Tako, da se kar splača priti z letakom. Diskoteca Africa vam plača 100 sit, za vsak letak s katerim obiskovalec pride v Africo. Letake seveda označite s svojo številko.
Poleg plačila 100 sit za letak pa imate še posebne ugodnosti, če hodite (ali boste) v discoteco Africa. Imate prost vstop in na večer dobite eno brezplačno pijačo. Za tiste, ki boste pri svojem delu zelo uspešni pa pripravljamo posebne nagrade.
Letake lahko dobite vsak vikend v discoteci Africa v Trebnjem. Lahko pa jih tudi pošljemo po pošti ali osebno dostavimo.
V primeru, da od nekaterih raznašalcev ni nobenega vrnjenega letaka, lahko discoteca Africa prekine sodelovanje. Prepovedano je tudi deliti letake v bližini discotece na dan obratovanja discotece. Tudi v tem primeru lahko discoteca Africa prekine sodelovanje.

ZAITERESIRANI PIŠIE NA E-MAIL:

gorec@siol.net


www.africa.dvojka.com

(OGLEJTE SI STRANI DISCOTECE AFRICA)
ZA OBISKOVALCE TE STRANI POSEBNA NAGRADNA IGRA

KOLIKO OBISKOVALCEV SPREJME DISCOTECA AFRICA ?

ODGOVOR NAJDETE NA STRANEH AFRICE www.africa.dvojka.com